Openingsuren: Maandag-Vrijdag 9u tot 12.30u en 13.30u tot 18.30u, Zaterdag 9u tot 12.30u

OVER ONS

ONS TEAM

Marleen Bellens

APOTHEKER-PROVISOR

Diploma: Apotheker

Universiteit Leuven 1978

Sofie Van der Staey

LICENTIAAT BIOMEDISCHE WETENSCHAPPEN

Diploma: licentiaat biomedische wetenschappen

Farmaceutisch Technisch Assistent

Universiteit Hasselt 2005

Doctorandus gezondheidskunde

Universiteit Maastricht 2005

Apothekers ass (FTA) 2006

Ottelien Vekemans

APOTHEKER-ADJUNCT

Diploma: Apotheker

Universiteit Leuven 2021

ONZE VISIE

Apotheek Bellens is een zorgapotheek waarin begeleiding en een persoonlijke klantenrelatie centraal staan. We leveren niet simpelweg medicatie af, maar verlenen een brede verscheidenheid aan zorg.

Het team van Apotheek Bellens heeft een uitgebreide wetenschappelijke kennis van alle aspecten van de gezondheidszorg. We leveren wetenschappelijk advies op maat met respect voor elke persoonlijkheid en met groot vertrouwen en discretie.

  • Apotheek Bellens, Uw Zorgapotheek in Geel. Apotheker zijn in een stad als Geel, waar de zorg al zoveel eeuwen centraal staat, vormt voor ons een mooie uitdaging om hier zelf zo goed mogelijk aan te voldoen.
  • Persoonlijke begeleiding van uw specifieke gezondheidsproblemen
  • Uitgebreid gamma aan cosmetica en verzorgingsproducten
  • Onze visie is dat een persoonlijke aanpak, met aandacht voor lichaam en geest, de gezondheid ondersteunt.
  • Vertrouwensband met onze klanten staat centraal. Warmte en een luisterend oor spelen een grote rol in de genezing. Wij kennen onze mensen goed, bouwen een band op en kunnen hen daardoor ook beter bijstaan.
  • Brede wetenschappelijke opleiding, vorming en kennis van nieuwste ontwikkelingen om u te voorzien van de meest recente medische informatie.
  • Online bestellen van uw medicatie mogelijk en ontvangst sms als uw medicatie klaar is
  • De apotheker wordt steeds meer beschouwd als een farmaceutische zorgverstrekker die van alle markten thuis moet zijn. We leveren niet simpelweg medicatie af, maar verlenen een grote verscheidenheid aan “zorg”.
  • We zijn laagdrempelig, staan dicht bij onze patiënten, leveren wetenschappelijk advies op maat met respect voor elke persoonlijkheid en met groot vertrouwen en discretie.

HISTORIEK

Onze Apotheek is sinds 1981 gevestigd op de Pas in Geel. In 1991 nam Leentje Bellens de apotheek over van de vorige eigenaars. Zij bouwde de kleine apotheek uit tot de huidige zaak, samen met dochter Sofie, die sinds 2005 meewerkt in de familiezaak. Zo kwam er een volledige vernieuwing in 2008.

Op 1 april 2020 nam Sofie de apotheek over. Zij wil garant blijven staan voor de vertrouwde farmaceutische zorg. Leentje blijft met haar 40 jaar ervaring nog steeds met grote toewijding meewerken.

Samen met Ottelien Vekemans, die erbij kwam in 2021, zal de apotheek zich verder richten op het blijven verstrekken van de bekende en warme zorgen.

Ontdek ook onze app: Apoconnect. Hiermee kan u gemakkelijk voorschriften doorsturen, medicatie bestellen en laten klaarleggen en snel communiceren met de apotheek. Ook kan u hier uw medicatieschema digitaal raadplegen. Vraag ernaar en download hem nu!