Openingsuren: Maandag-Vrijdag 9u tot 12.30u en 13.30u tot 18.30u, Zaterdag 9u tot 12.30u

OVER ONS

ONS TEAM

Leentje Bellens

APOTHEKER-EIGENAAR

Diploma: Apotheker

Universiteit Leuven 1978

Sofie Van der Staey

LICENTIAAT BIOMEDISCHE WETENSCHAPPEN

Diploma: licentiaat biomedische wetenschappen

Farmaceutisch Technisch Assistent

Universiteit Hasselt 2005

Doctorandus gezondheidskunde

Universiteit Maastricht 2005

Apothekers ass (FTA) 2006

Chantal Foblets

APOTHEKER-ADJUNCT

Diploma: Apotheker

Universiteit Antwerpen 1978

Kris Clinckspoor

APOTHEKER-INTERIMARIS

Diploma: apotheker 2004

Universiteit Leuven

Licentiaat scheikunde 1978

Universiteit Leuven

ONZE VISIE

Apotheek Bellens is een zorgapotheek waarin begeleiding en een persoonlijke klantenrelatie centraal staan. We leveren niet simpelweg medicatie af, maar verlenen een brede verscheidenheid aan zorg.

Het team van Apotheek Bellens heeft een uitgebreide wetenschappelijke kennis van alle aspecten van de gezondheidszorg. We leveren wetenschappelijk advies op maat met respect voor elke persoonlijkheid en met groot vertrouwen en discretie.

  • Apotheek Bellens, Uw Zorgapotheek in Geel. Apotheker zijn in een stad als Geel, waar de zorg al zoveel eeuwen centraal staat, vormt voor ons een mooie uitdaging om hier zelf zo goed mogelijk aan te voldoen.
  • Persoonlijke begeleiding van uw specifieke gezondheidsproblemen
  • Uitgebreid gamma aan cosmetica en verzorgingsproducten
  • Onze visie is dat een persoonlijke aanpak, met aandacht voor lichaam en geest, de gezondheid ondersteunt.
  • Vertrouwensband met onze klanten staat centraal. Warmte en een luisterend oor spelen een grote rol in de genezing. Wij kennen onze mensen goed, bouwen een band op en kunnen hen daardoor ook beter bijstaan.
  • Brede wetenschappelijke opleiding, vorming en kennis van nieuwste ontwikkelingen om u te voorzien van de meest recente medische informatie.
  • Online bestellen van uw medicatie mogelijk en ontvangst sms als uw medicatie klaar is
  • De apotheker wordt steeds meer beschouwd als een farmaceutische zorgverstrekker die van alle markten thuis moet zijn. We leveren niet simpelweg medicatie af, maar verlenen een grote verscheidenheid aan “zorg”.
  • We zijn laagdrempelig, staan dicht bij onze patiënten, leveren wetenschappelijk advies op maat met respect voor elke persoonlijkheid en met groot vertrouwen en discretie.

HISTORIEK

Apotheek Bellens is sinds 1981 gevestigd op de Pas in Geel. In 1991 nam Leentje Bellens de apotheek over van de vorige eigenaars.
Zij bouwde de kleine apotheek uit tot de huidige zaak, met een volledige vernieuwing in 2008. De apotheek werd voorzien van een automatische toegangsdeur en is daardoor makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

Chantal is sinds lange tijd werkzaam in de apotheek, ze begon in 1981 bij de vorige eigenaars en bleef tijdens haar hele loopbaan trouwe medewerkster.

In 2005 kwam Sofie erbij, de dochter van Leentje. Zij wil op de ingeslagen weg verdergaan en de opvolging verzekeren.
In de periode 2004-2012 kwam Kris reeds twee dagen per week het apotheekteam versterken. Zo leerde ook zij al onze patiënten goed kennen. Vanaf 2016 werd ze de vaste vervangster, waardoor er altijd bekende gezichten aanwezig zijn.
We wisselen elkaar voortdurend af, zodat er steeds 2 of 3 teamleden in de apotheek aanwezig zijn om optimale zorg te garanderen.